
Üretim
1970 yılında bağırsak üretimine başlayan firmamız, kuru bağırsak, dana bağırsak, sucukluk bağırsak, dana ve göden bağırsak, kuzu kokoreç, dana kokoreç ve hayvansal yağ üretimini yapmaktadır. Kurumsallaşma yolunda ilerleyen işletmemiz hijyenik ortamda sağlıklı ve kaliteli üretim yapmaktadır.
Kürkcü Gıda; Parakende ve toptan bağırsak, kokoreç ve hayvansal yağlar üretiminde müşterilerin gereksinimlerini, birinci kalite ürünü, en uygun fiyata, hijyen ve sağlık kurallarına bağlı kalarak, müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusunda sunmaktır.
• Yasal şartlara ve mevzuata uygun üretim yapmak,
• İslami koşullara uygun helal gıda sistemi çerçevesinde üretim yapmak
• Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak, kalite ve hizmette sürekliliği hedef alarak müşteri odaklı çalışmak, Müşteri memnuniyetini sürekli kılmak,
• Gıda Güvenliği bilincini oluşturarak Kalite ve Gıda Güvenliği Standartlarının uygulanmasını ve sürekli iyileştirilmesini sağlamak,
• Kalite ve verimliliği artırmak,
• Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Standartının şartlarına uymak ve etkinliğinin sürekli iyileşmesini sağlamak
• Takım ruhunu benimsemek ,
• Çalışanları sürekli eğiterek, onları kalite ve gıda güvenliği konusunda bilinçlendirmek, sorumluluk kazandırmak, insana ve çevreye duyarlılığı artırmak,
• Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Standartının şartlarına uymak ve etkinliğinin sürekli iyileşmesini sağlamak
• Süreçlerini, günün değişen koşul ve beklentilerine uygun şekilde geliştirmeyi ilke edinmiş yönetim anlayışıyla, alanında en iyi olmak,
Tesislerimiz, hijyenik ortamda aylık yirmi bin büyükbaş hayvan bağırsağı işleme kapasitesine sahiptir.